Onderzoekspanel van professionals in horeca en sociale catering

De Foodservice Community brengt u 2 keer per jaar de nationale monitor van de professionals uit de horeca en sociale catering markt. Wij doen dit door een kwantitatieve monitor, 2 talig, met vragen over productgebruik, inkoop, menusamenstelling, personeel, rendement, enz. Deze worden uitgebracht in de Foodservice Community Scan.

Hier kunt u de previews downloaden: Preview Scan 1 Preview Scan 2

Op zoek naar koks, beslissers of zaakvoerders in horeca en catering voor het testen van producten, smaakonderzoek, diepte interviews of een groepsdiscussie? De Foodservice Community helpt u. Wij hebben in de segmenten restaurants/brasserie, frituren, broodjeszaken en sociale catering een panel met professionals ter beschikking die graag willen meewerken. Immers kennis delen is succes vermenigvuldigen.

Inmiddels hebben we zo'n 600 zaakvoerders en chefs in ons kwalitatieve panel.

Interesse in onze Scan of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van kwalitatief onderzoek? Neem contact op met ons. of bel naar +32 (0)14 76 44 63.

 

 

 

Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief