Foodservice Community was live op Horeca Expo

22 november 2018

Op woensdag 21 november was het Innovation Platform in Hal 3 voor even het Foodservice Community Platform. Na een algemene sessie over de digitalisering in de Belgische Horeca brachten we 2 workshops. Vol met praktische tips over social media voor Horeca ondernemers en de optimale inzet van je menukaart.

Kon je er niet bij zijn? Dan kan je wel de presentaties opvragen. Gewoon even een mail naar marc@foodservicecommunity.be.

Panelleden van de Foodservice Community krijgen de presentaties vanzelf snel in hun mailbox. Nog geen panellid? Ontdek de Foodservice Community en word lid. Het kost slechts enkele minuten van je tijd en je krijgt er heel veel kennis voor terug. Want kennis delen is succes vermenigvuldigen!

Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief