Open workshops voor Horeca ondernemers op BBB Maastricht

Jouw ticket voor BBB Maastricht

26 september 2018

‘Foodservice Community goes live again’. Op dinsdag 9 oktober organiseren we 2 gratis open workshops voor ondernemers in foodservice. Deze keer zijn we te gast in Maastricht op de horecavakbeurs. Tijdens de workshops krijg je tips en tricks over social media voor Horeca en neem je handige inzichten mee over menukaarten. Bovendien zorgt de samenwerking tussen BBB Maastricht en Foodservice Community ook voor jouw gratis toegang tot de beurs.

Twee workshops van een half uur. Concreet en toepasbaar. Handige informatie waar je iets aan hebt. Bezoek ook de horecavakbeurs en ga naar huis met kennis en inspiratie. 


Open workshop Social Media voor Horeca

Foodservice Community organiseert een open workshop voor Horeca ondernemers over social media. Hoe bereik je de beste resultaten? Wat doe je met reviews? Tips & tricks waar je meteen mee aan de slag kan gaan. In een half uur op dinsdagmiddag 9 oktober om 15.30h bij BBB Maastricht. 

Schrijf je hier in

 

Open workshop Boost je Menukaart

Je menukaart is je belangrijkste marketinginstrument. Met enkele slimme ingrepen kan je zowel de omzet als de marge verhogen. Foodservice Community heeft handige tips voor je samengevat en presenteert ze in een half uur. Op dinsdagmiddag 9 oktober om 16.30h bij BBB Maastricht.

Schrijf je hier in


Registratie voor toegang BBB Maastricht

Foodservice Community nodigt je uit voor BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland die plaatsvindt van maandag 8 t/m woensdag 10 oktober in MECC Maastricht. BBB Maastricht biedt een veelzijdig programma voor horecaprofessionals uit ieder segment. Van (speciaal)bieren tot biologische streekproducten en van innovatieve productontwikkelingen tot spirits met vernieuwende combinaties. In het wijntheater vindt het NK oestersteken plaats en onder de noemer Cooking Mania worden kookwedstrijden georganiseerd met aanstormende en gevestigde chefs.

Vul hier in voor gratis toegang


Meer info of een extra korting voor het congres Taste Summit? Check dan onze nieuwsbrief! Nog niet ontvangen? Mail dan info@foodservicecommunity.be
Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief