Lightspeed Masterclass | Grow Your Business

04 september 2019

Benieuwd naar hoe u uw horecazaak nóg beter zou kunnen runnen? Dan is de Masterclass Grow Your Business op 16 september in Brugge iets voor u! Lightspeed Masterclasses zijn informele en inspirerende evenementen met korte presentaties van experts op het gebied van horeca.

Als horecaondernemer heeft u vaak geen tijd om uw kennis bij te schaven en te netwerken met mede-ondernemers. De Masterclass biedt hier de perfecte gelegenheid voor. Op maandag 16 september leert u hoe u uw service, personeel en marketing optimaliseert.

Lees van vier inspirerende sprekers

Tijdens deze masterclass komen vier inspirerende sprekers aan het woord, die u zullen toelichten hoe zij hun zaak runnen of welke tools u kunt op uw zaak kunt toepassen om uw efficiëntie te verhogen:

●      Ran Van Ongevalle begon zijn carriere bij cocktailbar The Pharmacy Knokke Antwerp, won vervolgens de prestigieuze Bacardi Legacy Global Cocktail Competition en opende deze zomer opende Bar Palo Cortado in Brugge. Tijdens de masterclass zal Ran toelichten wat een goede guest experience inhoudt.

●      Steven Rosseel (SD Worx) en Nick Geys (Onlinewerkrooster) slaan de handen ineen en zullen het hebben over data en welke KPI's nuttig zijn bij het analyseren van deze data.

●      Servaas Strobbe, Sales Engineer bij Lightspeed gaat het hebben over het belang van datagebruik bij het optimaliseren van workflows in uw restaurant.

De Masterclass -  dat ‘s avonds plaatsvindt - begint met een aperitief en wordt gevolgd door de drie presentaties. Achteraf kunt u het event nabespreken met collega’s onder het genot van een walking dinner. Alles is inbegrepen in het ticket (€10).

 

Volg het event via Facebook voor updates en nieuwtjes!

 

Datum: 16 september

Tijd: 18:30 - 22:00

Locatie: De Republiek

Tickets: http://bit.ly/MCBruges 

Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaardenLightspeed
Geschreven door
Lightspeed
Meer over auteur →

Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief