Sint-Jacobsvrucht en langoustine

Visgerecht

03 april 2018

Ingrediënten

8 langoustines van 100 g / 4 sint-jakobsvruchten
(3/4 per kg) / 1 Mélano-tru el 40 g / 200 g gemengde
shisosla / 4 ronde parmesaantuiles / Panko
Arachideolie / Azijn / Boter

 

Bereiding

De sint-jakobsvruchten in 3 snijden, er schijfjes tru el tussensteken en in film rollen. De langoustines pellen en ze per 2  vastpinnen met spiesjes. De sla opmaken met vinaigrette. De langoustines kort bakken in boter. De sint-jakobsvruchten paneren en ze pocheren in geklaarde boter op 140°C. Op een bord dresseren.
Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden








Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief