Rog met wakamé

Visgerecht

31 mei 2017

Ingrediënten

Davigel roggevleugel van de graat Terre et Mer
Pijpajuin / Radijzen / Wakamé
Debic bakken en braden
Debic kookroom / Korenhalmpjes
Sojasaus / Sesamzaadjes

 

Bereiding

De rog in slierten snijden, afkruiden. Wakamé blenderen met de room, afsmaken. Rog kort bakken en dresseren in een  kommetje met de radijzen, pijpajuin, wakamésaus en de korenhalmpjes. Bedruppelen met sojasaus en sesamzaadjes.
Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden








Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief