Gegrilde maïskolven met oosterse kruidenboter

Tussendoortje

15 januari 2017

Ingrediënten

Gegrilde halve maïskolven (supersweet), diepvries
(Bonduelle) / Snede gegrild varkensspek (Davigel)
Olijfolie (Valderrama, Picudo, Olive Oil by Jonnie Boer)
Boter / Kerriepoeder / Citroengras / Koriander
Verse basilicum / Selderblad / Tahoon cress
Sojasaus / Zeezout

 

Bereiding

Klassieke beurre maître d'hôtel bereiden. Kerriepoeder, citroengras, koriander, basilicum, selderblad en sojasaus toevoegen. Het spek nog eens extra drogen in de oven. De maïskolven volgens de verpakking in de oven verwarmen en reeds wat kruidenboter toevoegen. Maïs en spek dresseren op een bord en afwerken met beurre maître d'hôtel, citroengras, tahoon cress en zeezout.
Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden








Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief