Een groene Kerst

07 oktober 2019

Of een oranje, gele of rode... Net welke groenten jij kiest. Want wist je dat steeds meer gasten een horecazaak kiezen op basis van het aanbod veganistische gerechten? Toch durven maar weinig restaurants het aan. Dus dit is jouw moment om het onderscheid te maken. Wat dacht je van een vijfgangen vegan kerstmenu? Maak van deze kerst, een groene kerst.

Voorgerecht 

Vegan Green Salad
met gegrilde venkel, groene puntasperges en Pépites van spliterwten en courgette

Soep

Salmorejio de Calabaza
Gazpacho van pompoen, wortel en tomaat

Tussengerecht

Polenta Mais Cubes
met bospaddestoelen en puree van bloemkool

Hoofdgerecht

Roasted Veggies
een combinatie van zoete aardappel, kikkererwten, gele bieten en puree van knolselderij

Nagerecht

Vegan Blanc Manger with Pépites
met ananas en amandelen

 

Download hier de recepten.

Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden








Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief