Witte kassa biedt kansen

Horecaleveranciers kunnen helpen

06 april 2017

Onze collega Marc publiceerde eerder deze week een artikel op de Foodproof blog over de kansen die er zijn dankzij de witte kassa. Daar kwam veel reactie op ... .

Leveranciers aan horeca kunnen nog veel meer doen om ondernemers te helpen in de zoektocht naar onderscheidend vermogen en rendement. Consumenten liggen vandaag niet wakker van de impact van de witte kassa op onze sector. Echter, horecabedrijven die minder lang open zijn, zaken die sluiten, nieuwe concepten die openen, andere producten of hogere prijzen zijn toch dingen die vroeg of laat door de consument opgemerkt zullen worden.

Ondernemers moeten meer en meer hun zaak leiden 'als een echt bedrijf'. Dat betekent dat cijfers en beslissingen meer gebaseerd op 'ratio' dan op 'emo' steeds belangrijker zullen worden. Toch moeten we er over waken dat de rijkheid en diversiteit in onze sector gevrijwaard blijft. Dat is de uitdaging van vandaag en hier liggen kansen voor ondernemers en hun leveranciers. 
Lees er meer over in de Foodproof blog
Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief