Succesvol ondernemen op basis van inzichten.

Deelnemen aan het panel levert bruikbare informatie op.

25 februari 2018

Horeca en catering professionals moeten van alle markten thuis zijn. Niet alleen een uitgebreide kennis van producten en kooktechnieken maar ook personeelsmanagement, financiële zaken en organisatie liggen dagelijks op het bordje van de chef. En dat is nog niet alles.

Succesvolle ondernemers zijn ook met hun marketingstrategie bezig. Op welke klanten moet ik mikken? Met welk aanbod ben ik succesvol? Hoe positioneer ik mijn zaak? Voor antwoorden op vele van deze en nog vele andere vragen helpt het als je goede inzichten vergaart. Inzichten over de markt maar zeker ook kennis over het gedrag van de consument die in de zaak komt eten. Wist je bijvoorbeeld dat Belgen gemiddeld € 43 per persoon spenderen als ze uit eten gaan? Dit en nog veel meer informatie kan je vinden bij de Foodservice Community. Schrijf je in voor ons Community Panel en ontvang, naast alle informatie op het online platform, inzichten die u toelaten om succesvol te ondernemen! 

Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief