Data Meets Hospitality 2019

Wees er snel bij voor een ticket met 50% korting

29 april 2019

Data Meets Hospitality - hét data-event voor horecaondernemers - wordt voor de tweede keer op rij georganiseerd in Antwerpen, op maandag 17 juni. Dit event is bedoeld om ondernemers in de horecabranche meer bij te leren over data, marketing, personeelsplanning, service en klantdata. De aanwezigen krijgen praktische tips en hands-on advies waarmee ze hun zaak kunnen optimaliseren.

Wat kunt u verwachten van DMH19?

Wegens het enorme succes van de eerste editie in 2018, heeft Lightspeed - organisator van het event - besloten om de tweede editie nog grootser te maken. Het concept blijft onveranderd:

●      Topsprekers die inspirerende keynote sessies verzorgen

●      Meer dan 15 horeca partners die klaarstaan om 1-op-1 advies te geven

●      Horeca Experience Zone voor alle nieuwste trends op gebied van horeca

●      Talloze netwerk-kansen met meer dan 750 collega-ondernemers

 


Wat kan u leren op DMH?

Data Meets Hospitality draait om het thema “Turn Data Into Action”, en zowel kwalitatieve als kwantitatieve data inzichten komen aan bod tijdens de spreker-sessies. Wilt u weten hoe data u kan helpen bij het behouden van uw personeel? Wilt u uw klanten beter kennen maar weet u niet welke informatie hierbij van belang is? Of bent u nieuwsgierig naar hoe u de marketing van uw zaak effectiever aan kan pakken en de juiste doelgroepen kan bereiken? Op DMH19 krijgt u antwoord op al uw vragen.


Wees er snel bij en haal nu uw ticket met 50% korting via deze link. Gebruik de code Foodservice50.
Ben je al Foodservice Community panellid? Dan kan je GRATIS naar Data Meets Hospitality. Mail uiterlijk 29 juni naar info@foodservicecommunity.be voor je gratis code. 

De dag is volledig verzorgd met heerlijke hapjes, drankjes, food trucks en wordt afgesloten met een netwerkparty op het strand van Bocadero aan de Schelde. Met andere woorden: dit wilt u echt niet missen!

Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief