Steuntje in de rug voor de horeca.

Juist nú kunnen gasten geld besteden!

20 maart 2020

Het platform SPAARdehoreca.be is, op initiatief van het bedrijf Gangmakers, in het leven geroepen om juist nú voor directe cash te zorgen voor getroffen horeca-ondernemers.

Bron: persbericht
De app Gangmakers zet normaliter ‘gangmakers’ in die helpen om voorbijgangers en thuiszitters eerder naar een horecazaak te lokken. Meer dan 200 horecazaken in Nederland en België doen hieraan mee. Om deze en alle andere horecazaken een steuntje in de rug te geven, kan iedereen het geld dat hij in ‘normale omstandigheden’ zou uitgeven ‘beleggen’ bij zijn favoriete cafés en restaurants.


Hoe dit werkt
Via www.SPAARdehoreca.be  (en via de Gangmakers app) kunnen gasten vanaf maandag 23 maart hun ‘gewoonlijke’ besteding inleggen bij hun favoriete horecagelegenheden. De inkomsten hiervan gaan rechtstreeks naar de gekozen zaken. Elk ingelegd bedrag wordt voor de gasten direct omgezet in een tegoed, dat elke dag net iets meer waard wordt. Als dank ontvangt de gast namelijk per dag 0,55% ‘rente’ over de inleg (200% op jaarbasis). Zodra de horeca de deuren weer mag openen kan het tegoed via een digitale waardebon besteed worden.

 

Voorbeeld
Stel; een gast legt op 23 maart 20 euro in bij zijn favoriete restaurant. Als het restaurant op 3 april zijn deuren weer mag openen, heeft hij € 1,21 gespaard. Maar als het restaurant pas op 1 juni mag openen, heeft hij € 7,59 gespaard.

 

Elke horecagelegenheid kan aansluiten

SPAARdehoreca.be is niet alleen beschikbaar voor zaken die zijn aangesloten bij Gangmakers. Ook andere horecagelegenheden kunnen zich aanmelden voor een steuntje in de rug. Iedereen kan zijn zaak toevoegen via www.SPAARdehoreca.be, via mail aanmelden@SPAARdehoreca.be of via de telefoon: +31 307 602 858.

Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief