I love Julia

Nieuw Belgisch bier

26 november 2018

Na twee presentaties kan een mens dorst hebben. Tijdens de afgelopen Horeca Expo mocht ik dus proeven van Julia, het nieuwe bier. Wat bedoeld was als een dorstlesser ontaarde in liefde. I love Julia.

Heerlijke fruitige aroma’s, frisse zurigheid en een bittere toets zijn de smaken die je proeft bij het drinken van Julia. Het licht troebele op fles nagegiste blonde bier was te proeven op het Innovation Platform. Een opvallende verschijning en dat kan niet alleen van het flesje gezegd worden. Vier jonge mensen staan aan de wieg van deze artisanale Belgische dorstlesser.

‘The Belgian Brew Brothers’ zijn broers Thibaut en Mathieu samen met Julie, vrouw van Mathieu, en haar broer Emmanuel. De eerste productie vond plaats in de zomer van 2017. De bierondernemers willen vanuit regio Zwevegem-Kortrijk hun Julia aan de wereld voorstellen. Als dat goed loopt dan volgen er zusjes voor Julia. ‘She’s got that sophisticated soulful savage thing’. Dan weet je het wel … . I love Julia.

 

Meer info op Julia’s website.

Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief