Secreto 07 Altoni pasta in een nieuw jasje

02 mei 2018

Om de felbegeerde Medaglioni Secreto 07 nog kookbestendiger te maken én eenvoudiger in gebruik voor de chef, werd bij Altoni beslist deze voortaan te presenteren in de vorm van de ravioli.  Maar geen nood, de heerlijke smeuïge vulling behoudt zijn unieke smaak én bovendien is de ravioli nog rijkelijker gevuld!

Ben je nog niet vertrouwd met de Ravioli Secreto 07 ? 
Deze ontstond in samenwerking met Luc en Peggy, de zaakvoerders van De Laet & Van Haver Butcher's Store, al meer dan 25 jaar een bloeiende beenhouwerij in Hove.  Uit hun liefde en passie voor het vak en dry-aged vlees is Secreto 07 ontstaan.  7 weken lang rijpt de entrecote van de Spaanse Rubbia Gallega in een marinade van 7 verschillende kruiden en specerijen.  De edele Secreto 07 werd gecombineerd met burrata, gerookte amandelen, honing en afgewerkt met truffel en limoencress.  Deze topingrediënten zorgen voor een unieke smaakbeleving waarbij het gerijpte Secreto 07 vlees helemaal tot zijn recht komt.  Een absolute aanrader voor op de menukaart !

Meer info op de website van Altoni pasta.

Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief