(S)maak het verschil met de sauzen van Vandemoortele®

Belgische smaakmakers in je keuken, dé favorieten van je klanten én van frietjes

20 juni 2021

Was er een podium voor populaire sausjes dan stonden Andalouse, Cocktail en Tartare erop. Dus mogen deze absolute smaakmakers niet ontbreken in je frituur of keuken. Op frietjes of bij een gerecht... De sauzen van Vandemoortele® ogen niet alleen mooier, ze zorgen ook voor een extra smaakboost. En je klanten vragen ernaar!

  • Volle, aangename smaak
  • Mooie natuurlijke kleur en glans
  • Stevige, gladde consistentie 
  • Stabiel op warme bereidingen
  • Verschillende verpakkingen
Klik hier voor receptinspiratie met de Vandemoortele® sauzen of bekijk hier onze inspiratie video


Vandemoortele® Andalouse

Pittige maar ook lichtzoete saus op basis van mayonaise, tomatenpuree en kruiden. Een van de absolute toppers in Belgische frituren en snackbars. Heerlijk romig. Lekker stevig. De saus waar zelfs frietjes naar verlangen. Daar kan geen concurrent aan tippen. 

Receptidee: Gegrilde kip met patatas bravas

Vandemoortele® Cocktail

Een aloude klassieker naast mayonaise en ketchup. En daarom ook onmisbaar in elke keuken of frituur. Serveer de authentieke smaak van cocktailsaus, maar zonder alcohol (traditioneel cognac of whisky). Garnalen en krab kunnen niet zonder. En jij ook niet.

Receptidee: zalmfilet met noten en kruidenkorst

Vandemoortele® Tartare

Friszure saus op basis van mayonaise met een heerlijke kruidengarnituur en aangename bite. Populaire begeleider bij gebakken vis en gefrituurde hapjes. En de ideale basis voor een huisgemaakte tartaarsaus die langer vers blijft. Dipsausje? Tartare uiteraard.

Receptidee: Wienerschnitzel met rozemarijn aardappeltjes

Interesse in de Vandemoortele Andalouse, Cocktail en/of Tartare saus? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

ALTIJD EEN FORMAAT OP MAAT - Verkrijgbaar in verschillende verpakkingen

Van sausporties tot handige 1 literflessen over grote sauspotten met pompje tot navulverpakkingen voor je sausdispenser… Vandemoortele® zorgt voor sauzen in diverse handige verpakkingen, zodat jij je beschikbare ruimte optimaal kan gebruiken en je werk efficiënt kan organiseren. Graag gedaan!

Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief