Cake on the go: lekker en veilig verpakt

Kleine verwennerij voor onderweg

07 mei 2021

Nu iedereen zich heel bewust is van het belang van hygiëne, verwacht meer dan 30% van de consumenten ook oplossingen. Met de individueel verpakte My Original® Cakes biedt Vandemoortele een antwoord op die vraag. En jij scoort ermee bij je klanten. Slim!

Soms kan een kleine verwennerij ook een moment van me-time zijn. Een cakeje bij de koffie, een dessertje na de maaltijd of gewoon iets zoets tussendoor, dat kan op elk moment van de dag zijn. Met de voorverpakte My Original® Cakes speel je in op élk eetmoment. Meteen dé ideale, kant-en-klare en altijd beschikbare gebakjes voor jouw takeaway of buffet.

Beschikbaar in 4 smaken:

APPLE CRUMBLE CAKE Absolute klassieker: frisse appeltaart met een knapperige crumble-bodem en heerlijke vanillecake verrijkt met stukjes appel.

CARROT WALNUT CAKE Worteltaart – nog zo’n bijzonder recept – met een vleugje kaneel en afgewerkt met een witte fondant en stukjes walnoot.

COOKIE CRUMBLE CAKE Immens populair is dit kleine gebakje met chocolade, koekjeskruimels en een topping van vanillecrème en koekjes.

CHOCO COCO CAKE Witte stranden met wuivende palmbomen, zo smaakt deze chocoladetaart met kokosvulling en afgewerkt met geraspte kokos.

Waarom de verpakte My Original Cakes een must-have zijn?

  • Authentieke ‘homemade’ vakmanschap.
  • Nu ook in individuele verpakkingen.
  • Veilige en hygiënische oplosing.
  • Makkelijk mee te nemen ‘on the go’.
  • Klein van formaat, groots in smaak.

Meer weten over de verpakte My Original® Cakes? Ontdek het hier of download onze folder

Heb je een vraag of wens je deze producten te bestellen? Vul dan hier je gegevens in. Een vertegenwoordiger zal dan contact met je opnemen. 


Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief