Vandemoortele® Bieslook vinaigrette: met constante kwaliteit bespaar je tijd en geld

Verhoog je efficiëntie met de geëmulgeerde Vandemoortele® vinaigrettes

03 oktober 2020

Als chef wil je efficiënt werken in de keuken, een goede voorbereiding maakt immers een wereld van verschil. En daar kan Vandemoortele een handje bij helpen. Met kwaliteitsvinaigrette! Een salade met Vandemoortele® Bieslook vinaigrette oogt niet alleen zoveel mooier, maar geeft door de optimale zuurbalans een extra lekkere smaakboost. Je klanten proeven het verschil.

De ideale oplossing voor een goede mise-en-place

  • Blijft mooi op salades liggen dankzij de vastere en romige consistentie
  • Volle smaak door optimale zuurbalans
  • Lagere dosering nodig, zo bespaar je heel wat tijd en geld

Bieslook Vinaigrette

Je salades bereiden kan perfect vooraf  

Door de stabiele, vastere en romige consistentie hecht de vinaigrette beter op de salade.

Bovendien kan je mixed salad sidedishes en vooraf bestelde salades reeds op voorhand bereiden en garneren met de Vandemoortele® Bieslook vinaigrette, zonder kwaliteitsverlies bij bewaring in de koeling. Zo bespaar je tijd.

Ingrediënten toevoegen naar eigen creativiteit

 De Vandemoortele® Bieslook vinaigrette is de ideale vinaigrette om zelf verder af te werken en een eigen toets aan te geven, je signature vinaigrette zeg maar. De romige, stabiele binding blijft bewaard ook na het toevoegen van ingrediënten. Wat denk je bijvoorbeeld van een heerlijke Spicy bieslook vinaigrette? Ideaal voor een pittige scampi diabolique.

Interesse in onze producten? Neem contact op met de Vandemoortele vertegenwoordiger in jouw buurt of mail naar vdmprofessional@vandemoortele.com.

Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief