Intersac lanceert VISION+ in foodservice

27 januari 2020

VISION+ zorgt voor een transparante blik op uw creaties. De Belgische verpakkingsspecialist Intersac lanceert zijn gamma take-away verpakkingen op de foodservice markt.

Wat zou je denken van een verpakking waarin je letterlijk alles kan doen? VISION+ biedt deze oplossing. In de schaaltjes van dit assortiment kan je perfect de lekkerste gerechten bakken en ze vervolgens presenteren met een transparant deksel dat een perfecte zichtbaarheid op het product biedt. Maar dat is niet alles. De klant die een schaaltje mee naar huis neemt kan vervolgens die zelfde verpakking opwarmen in de oven, zonder het deksel, of in de microwave.

Het VISION+ assortiment is ontworpen om aan alle behoeften van verse voedingsproducten te voldoen. Van de lokale productie via de verkoop tot en met de bereiding en consumptie thuis of op het werk. Vers bereide producten in de wereld van take-away, catering, traiteur, bakkerij of snacks vinden met deze oplossing hun weg van in de keuken tot op het bord zonder van verpakking te wisselen. De mogelijkheden van presentatie en aanbod worden dus erg interessant.

Dit nieuwe aanbod is ook beschikbaar in verpakkingen voor koude bereidingen zoals bijvoorbeeld salades, pasta’s, groenten en fruit of vleeswaren. Dankzij het aparte deksel en de karton bodem kunnen beide verpakkingsmaterialen na gebruik erg gemakkelijk gescheiden worden. In de toekomst worden ook nieuwe vormen en formaten aan deze reeks meeneemschaaltjes toegevoegd.

Meer informatie op deze pagina.

Liever meteen alles in beeld? Dan kijk naar de VISION+ Cook & Go film.

Voor meer informatie over Intersac bezoek de website.

Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief