Debic Culinaire Original, nu nóg beter

Verbeterde receptuur voor meer sausopbrengst in minder tijd!

08 september 2019

Fluweelzachte soepen, mooi gebonden sauzen ... als chef streeft u altijd naar perfectie. U blijft zichzelf uitdagen om het nog beter te doen. Dat betekent niet alleen nieuwe gerechten bedenken, maar ook bestaande recepten verfijnen.

Bij Debic delen ze dezelfde visie. Om chefs te helpen het beste uit zichzelf en hun teams te halen, blijft Debic de lat hoger leggen voor nog meer kwaliteit. Daarom namen ze het recept van Debic Culinaire Original onder handen, al jaar en dag de favoriete kookroom van professionele chefs. Want hoewel Debic Culinaire Original al de nr. 1 kookroom was, vonden ze dat het nóg beter kon. Het resultaat: dezelfde kwaliteit, maar met nog meer voordelen:

  • Romiger mondgevoel
  • Betere binding
  • Snellere inkooktijd
  • 10% meer sausrendement*

De geoptimaliseerde bindkracht zorgt ervoor dat de vernieuwde Debic Culinaire Original sneller inkookt en dus meer sausopbrengst heeft. Dit maakt hem makkelijk in gebruik, vol van smaak en perfect stabiel onder alle omstandigheden. Goed voor professionele kwaliteit en een gegarandeerd eindresultaat.

Absoluut het proberen waard! Zeker nu, want bij een bestelling van 24 liter ontvangt u een gratis sausdispenser. Plaats dus vandaag nog uw bestelling op www.debic.com.

 

* Getest in een wittewijnsaus in het bijzijn van een gerechtsdeurwaarder. Verbeterde receptuur getest versus vorige receptuur van Debic Culinaire Original.

Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief