Gezondheid start van binnenuit

Healthy Food, Healthy Mood

28 mei 2019

MyVitaminbar Benelux, presenteert zijn gepatenteerde Juicebar waarmee je ongeschild fruit en groenten in slechts enkele seconden omtovert tot lekkere en verse sappen. Met slechts één druk op de knop is de MyVitaminbar klaar voor het volgende sap. Het apparaat kent zijn gelijke niet en komt voor het eerst naar België en Nederland. MyVitaminbar veroverde met zijn overheerlijke vitaminebommetjes snel andere landen en is daar beschikbaar bij grote ketens als Carrefour, Ikea, Sodexo en Eroski

Bron: persbericht
De Belg is méér en méér bezig met zijn gezondheid en verse groenten- en fruit staan daarbij centraal. Lekker én gezond, het kan eenvoudig zijn. Je kan met de JuiceBar zeer creatief te werk gaan en verschillende fruit en groenten combineren tot heerlijke en gezonde sappen. Consumenten willen snel bediend worden, wat bij smoothies voor wie dan ook, retailers, hotels, etc.. erg arbeidsintensief is, waardoor men veelal voor een andere oplossing kiest.Met MyVitaminbar kunnen zij nu in seconden verse sappen maken voor hun clienten. Deze versie beschikt over een eigen koeltoog waar verse groenten en fruit goed bewaard blijven en in slechts enkele seconden verwerkt kunnen worden tot een super lekker sapje. Met één druk op de knop is het apparaat ook schoon gespoeld in enkele seconden en klaar voor het maken van het volgende sap. MyVitaminbar apparaten zijn al beschikbaar in bv. de VS, Canada, VAE, Spanje, Portugal, Griekenland, Cyprus, Kroatië en Slovenië.

Naast supermarkten en fruit-en groentenwinkels, zien ook cateraars de grote meerwaarde, en staat het toestel ook in de kantines / resto’s bij bedrijven zoals Vodaphone, Nestlé, IBM, Iberdrola, L’Oréal, de Sanctuary Cap Cana hotelketen enz. MyVitaminbar Benelux biedt sinds enkele maanden de MyVitaminbar apparaten ook aan in België en ziet de MyVitaminbar werken in een hele reeks distributiepunten: van supermarkten, fruit-en groentenwinkels, en bakkerij en -restaurant ketens over shopping malls, hotelketens, pretparken, ziekenhuizen, etc.. om verse fruit-en groentensappen ter beschikking te stellen.Daarnaast wil MyVitaminbar een consistente kwaliteit leveren met speciaal voor de MyVitaminbar geselecteerde fruit en groenten. Een volledig ontzorgmodel is voorzien voor de partner/client. Naast het ‘front-end’ model heeft My Vitaminbar ook “Back-end” modellen. Een versie met enkel of dubbel werkblad of zelf inbouwmodellen.

De MyVitaminbar zorgt ook voor een zeer fijne aankoopbeleving die steeds belangrijker wordt. Als consument zie je dat het fruit vers uit de cooler genomen wordt en “live” tot een lekker sap omgetoverd wordt. Of je nu een appelsap of perensap wenst, of een appel, peer, druif, aardbei combinatie verrijkt met een kiwi enerzijds, of bv. een appel, wortel met een touch van spinazie anderzijds, het kan allemaal.

MyVitaminbar voorziet voor zijn clienten natuurlijk ook een hele sap menukaart met lekkere smaken. The bottom line is dat de consument in no-time zijn vers sapje heeft en dat je als ondernemer slecht één persoon nodig hebt om in seconden deze sappen te maken. Dát smaakt naar meer! Voor ondernemers heeft Vitaminbar ook een volledig JuiceBar concept ontwikkeld, op verzoek kan een meeting ingepland.


Meer info https://www.vitaminbar.eu

Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief