Wat wil de consument?

Inspiratie voor broodjeszaken

25 september 2017

Zuurdesem, meergranen, glutenvrij, pain campagnard, naanbrood, fladen, kent u ze? De consument zeker ook! En wat vinden we bij bijna alle broodjeszaken, witte baguettes en dan 1 variant meergranen. Houden we zo de klant wel in onze zaak en krijgen we ook nieuwe klanten?

Deze vragen en meer leggen we u voor in de tweede scan die eraan komt. In de tussentijd vindt u hier in elk geval veel inspiratie om toch eens wat anders aan te bieden dan dat smoske kaas-hesp op een witte baguette.
Denk daarbij aan internationale variaties met een moderne twist zoals bagels.of een rustiek broodje als hotdog broodje.

Bekijk de video hierboven en onderstaande recepten voor meer inspiratie.

BLT Burger
Broodje Pulled Pork
Crabcake bagel
Waldorf dog

Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden








Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief