Bekijk hier SixBurn Event 2016

Samen succesvol in Horeca

27 november 2016

Hoe schenkt u anno 2016 klare wijn? Na dit event biedt u uw klanten een grand cru aan! Als horecaondernemer weet u als geen ander te oogsten wat u zaait. Maar met de intrede van 2016 vormden zich al snel donkere wolken boven ons horecalandschap: de verplichte witte kassa, onduidelijke wetgeving die almaar strenger wordt, voortdurend stijgende kosten, veeleisendere gasten, … U zou voor minder gaan vrezen dat de oogst dit jaar zal tegenvallen. Gelukkig bestaan er tools waarmee u deze uitdagingen proactief aangaat!

Tijdens de tweede editie van het Six Burn Event slaan we het vat aan van de communicatieve mogelijkheden. Op maandag 12 september hebben onze hofleveranciers klare wijn geschonken:

  • Wat is de beste communicatiestrategie voor uw zaak?
  • Hoe zet u uw imago kracht bij?
  • Hoe haalt u resultaat met betaalbare inventieve marketingacties?
  • Hoe kan beleving uw business versterken?
  • Hoe kunt u lege tafels beperken met een doordachte communicatie?







Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief