Enquête BRA over de sector

Waar liggen de kansen?

10 januari 2018

Uw mening is nodig om de politiek te overtuigen. De resultaten worden gedeeld op het BRA congres van 12 maart! Neem deel en win geld en tijd.

Ook in 2018 onderzoeken de BRA en de Foodservice Community waar de moeilijkheden en opportuniteiten liggen binnen de sector. We hebben jullie mening en feedback nodig om de politiek te kunnen overtuigen van de noodzaak onze sector te ondersteunen. Op 12 maart stellen we de analyse van deze enquête voor en verloten we aan één van de deelnemers een gratis optimalisatie van het personeelsbestand. We gaan na hoe uw personeel is ingeschreven en hoe we dit op een wettelijke manier kunnen optimaliseren. Neem dus deel en win geld en tijd.

Vergeet ook niet om 12 maart met stip in uw agenda te noteren voor het jaarlijks BRA congres dat doorgaat in Brussel. Een persoonlijke uitnodiging zal u later worden toegezonden.

 

Links naar de enquête:

NL  https://nl.surveymonkey.com/r/8R6KCYP

FR  https://fr.surveymonkey.com/r/8TXG3ZZ

 

Bedankt om deel te nemen!

 

Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief