Horeca trends

Ben je ondernemer, chef, inkoper of F&B-manager in de horeca en wil je meer weten over de huidige trends en ontwikkelingen in deze sector? Ga dan eens naar de website van Foodservice Community. Wij zijn het platform voor horeca en catering professionals en bieden je alle ins en outs over bijvoorbeeld ondernemerschap, ontwikkelingen op de markt en onderzoek. Wil je dat jouw mening wordt gehoord? Word dan lid van het zogenoemde Foodservice Community panel.

Blijf op de hoogte van de horeca trends en ontwikkelingen via Foodservice Community!

Het is belangrijk om als ondernemer in de horeca sector mee te gaan met de trends en ontwikkelingen en daarbij is het handig om over de juiste kennis te beschikken. Via Foodservice Community blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes over bijvoorbeeld de ontwikkelingen binnen de community, maar ook over leveranciers en horeca partijen. Daarnaast biedt het platform een evenementen- en workshopagenda. Zo ontvang je de laatste informatie over workshops van fabrikanten in de horeca. Als bezoeker van de website kun je daarnaast rekenen op de beste recepten, stel je gemakkelijk vragen aan een team van experts en kun je netwerken. Via ‘Foodservice Community TV’ vind je video’s over verschillende gerelateerde onderwerpen.

Foodservice Community Professional Panel

Wanneer je je aansluit bij het Foodservice Community Professional Panel, word je vier keer per jaar uitgenodigd om deel te nemen aan de Foodservice Professional Monitor. Je vult deze enquête online in op het moment dat het jou past. Als je deelneemt aan het panel, ontvang je veel voordelen. Zo blijf je op de hoogte van het de laatste trends en ontwikkelingen, krijg je de mogelijkheid eigen content of vragen te delen en ontvang je praktisch advies over relevante onderwerpen in de horeca. Dat wil jij toch ook?

Meld je aan als panellid!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de horeca? Bekijk dan de website van Foodservice Community. Wil je jouw mening delen en ervaringen uitwisselen? Word dan lid van het Foodservice Community panel. Dit doe je via het inschrijfformulier. Vergeet je ook niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Wij zien je graag terug bij het Foodservice Community panel!
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief