Horeca nieuws

Wil jij op de hoogte zijn van al het horeca nieuws in België? Neem dan een kijkje op de website van Foodservice Community. Wij zijn het platform voor horeca en catering professionals. Van ontwikkelingen en onderzoek tot aan recepten en inspiratie: je vindt het allemaal op ons online platform. Schrijf je direct in voor de horeca nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date van de laatste nieuwtjes!

Foodservice Community houd je op de hoogte van het horeca nieuws in België

Als bezoeker word je via de nieuwsbrief en de website van Foodservice Community op de hoogte gehouden van al het nieuws dat speelt bij de community, bij leveranciers en bij horecavertegenwoordigers in België. Daarnaast vind je op onze website een uitgebreide evenementenagenda. Je vindt daarin de leukste evenementen en workshops. Ook is er een mogelijkheid om nieuwe recepten te ontdekken en delen. Zo mis jij niets van wat er op dit moment speelt op het gebied van horeca en catering.

Ben jij al lid van het Foodservice Community Professional Panel?

Ben jij actief als ondernemer, chef, inkoper of F&B-manager en wil je jouw professionele mening delen? Word dan lid van ons speciale Foodservice Community Professional Panel. Dit houdt in dat je vier keer per jaar een uitnodiging ontvangt om deel te nemen aan de Foodservice Professional Monitor. Daarnaast word je op de hoogte gehouden van andere mogelijkheden om content te delen of diensten te verbeteren. Denk hierbij aan groepsdiscussies of een expertpanel. Tot slot profiteer je als deelnemer van vele voordelen, zoals praktisch advies op relevante onderwerpen. Samen vormen de leden een professioneel netwerk dat kennis met elkaar uitwisselt.

Schrijf je in voor de horeca nieuwsbrief en het panel

Wil jij op de hoogte blijven van het laatst nieuws binnen de horeca in België? Bezoek dan regelmatig de website en schrijf je in voor de horeca nieuwsbrief. Vergeet ook niet om lid te worden van Foodservice Community Professional Panel. Dit kan door een inschrijfformulier in te vullen via onze website. Word jij ook lid?

Leden onderzoekspanel | Foodservice Community

Inschrijven Professional Panel

Schrijf u hier in en word lid van het panel. Door uw deelname wordt een online panel opgebouwd van professionals en kunnen we gezamenlijk inzichten verkrijgen en vertalen naar kwartaalrapportages, trends en praktische ondersteuning. Lees meer over de voordelen onder het formulier

Schrijf je in

Inschrijven is heel eenvoudig, vul hieronder je gegevens in.

Bedrijfsgegevens


Contactpersoon* verplicht


Voordeel als u mee doet:
  • Nieuws m.b.t. het professioneel panel en consumenten onderzoek met doorvertaling: wat kan ik er als foodservice professional mee?
  • Mogelijkheid om eigen content, vragen of uitdagingen te delen
  • Nieuwsbrief met extra content
  • Praktisch advies op relevante onderwerpen (bijvoorbeeld hoe ga ik om met online)
  • Proefpanel nieuwe producten
  • Deelname fabrikanten/leveranciers expert panel

U wordt 3-4 keer per jaar uitgenodigd om deel te nemen aan de foodservice professional monitor. U kunt deelnemen op het moment dat het u past. Daarnaast wordt u op de hoogte gehouden van andere mogelijkheden om uw mening te delen en producten en diensten te verbeteren. Hierbij moet u denken aan een groepsdiscussie of een expertpanel om producten te testen.
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief