Grootkeuken recepten

De beste professionele grootkeuken recepten vind je op de website van Foodservice Community. Als platform voor horeca en catering professionals, brengen wij je via onze website alles wat je moet weten over de horeca en de grootkeuken service branche. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends, ook op het gebied van de beste professionele grootkeuken recepten. Informeren, inspireren, kennis delen en samenwerken: daar staan wij voor.

De beste professionele grootkeuken recepten vind je via Foodservice Community

Op onze website delen wij regelmatig professionele recepten, die onder andere geschikt zijn voor de grootkeuken service branche. Van speciale broodjes tot een salade en van een lekker visgerecht tot seizoensgerechten: je vindt het allemaal op onze website. De recepten voor grootkeuken service zijn steeds opgesteld door professionele chef-koks. Je bent dus verzekerd van een kwalitatief recept waarmee jij jouw gasten gegarandeerd verrast.

Geef je mening én deel informatie met het Foodservice Community Professional Panel

Naast de recepten bekijken en uitproberen, kun je ook lid worden van het Foodservice Community Professional Panel. Binnen dit panel kun jij je mening geven en informatie delen met vakgenoten. Ook ontvang je de laatste nieuwtjes, praktisch advies en informatie over relevante onderwerpen binnen de horeca, zodat jij je diensten kan optimaliseren. Vier keer per jaar nodigen wij je uit om deel te nemen aan de Foodservice Professional Monitor. Dit is een onderzoek onder grootkeuken en food service professionals.

Schrijf je vandaag nog in!

Ben je het liefste als eerste op de hoogte van de nieuwe grootkeuken recepten of trends in de horeca branche? En wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwtjes over de horeca? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Zo hoef je niets meer te missen! Wil jij ook meedoen aan het panel? Schrijf je dan snel en eenvoudig in via ons inschrijfformulier. Zien we jou terug bij Foodservice Community?

Leden onderzoekspanel | Foodservice Community

Inschrijven Professional Panel

Schrijf u hier in en word lid van het panel. Door uw deelname wordt een online panel opgebouwd van professionals en kunnen we gezamenlijk inzichten verkrijgen en vertalen naar kwartaalrapportages, trends en praktische ondersteuning. Lees meer over de voordelen onder het formulier

Schrijf je in

Inschrijven is heel eenvoudig, vul hieronder je gegevens in.

Bedrijfsgegevens


Contactpersoon* verplicht


Voordeel als u mee doet:
  • Nieuws m.b.t. het professioneel panel en consumenten onderzoek met doorvertaling: wat kan ik er als foodservice professional mee?
  • Mogelijkheid om eigen content, vragen of uitdagingen te delen
  • Nieuwsbrief met extra content
  • Praktisch advies op relevante onderwerpen (bijvoorbeeld hoe ga ik om met online)
  • Proefpanel nieuwe producten
  • Deelname fabrikanten/leveranciers expert panel

U wordt 3-4 keer per jaar uitgenodigd om deel te nemen aan de foodservice professional monitor. U kunt deelnemen op het moment dat het u past. Daarnaast wordt u op de hoogte gehouden van andere mogelijkheden om uw mening te delen en producten en diensten te verbeteren. Hierbij moet u denken aan een groepsdiscussie of een expertpanel om producten te testen.
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief